Aktuální čas v Chicago, Spojené státy americké

Chcete vědět, kolik je hodin v Chicago, Spojené státy americké nebo jinde ve světě? Níže uvedené hodiny ukazují místní čas a datum pro Chicago, Spojené státy americké. Pro zobrazení času a data jiné země nebo regionu vyberte požadované místo v rozevíracím seznamu.

Chicago, Spojené státy americké

Následující seznam poskytuje další časové informace pro Chicago, Spojené státy americké:

  • Letní čas: Chicago, Spojené státy americké v současné době zavádí letní čas. Letní čas začal v . Hodiny byly posunuty dopředu o 1 hodina. Letní čas skončí v . Hodiny budou posunuty zpět o 1 hodina.
  • Kalendářní týden: Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo . V roce je celkem 52 týdnů. Do konce roku zbývá 22 týdny.
  • Číslo dne: Dnes je , což je den 206. roku . Rok má celkem 366 dní. Zbývá ještě 160 dní do konce roku . Tento měsíc má 31 dní.
  • Odchylka UTC/GMT: Koordinovaný světový čas je o 5 hodiny před Chicago, Spojené státy americké.
  • Identifikátor IANA časové zóny: Identifikátor časové zóny IANA pro Chicago, Spojené státy americké je America/Chicago.
  • Časové pásmo: Časové pásmo pro Chicago, Spojené státy americké je CDT (Central Daylight Time).
  • Čas východu slunce: Dnes vychází slunce v
  • Čas západu slunce: Dnes slunce zapadne v
  • Délka dne: Délka dne pro dnešek je .
  • Astronomický soumrak: Od do a od do
  • Nautický soumrak: Od do a od do
  • Občanský soumrak: Od do a od do

Tabulka níže ukazuje časové rozdíly mezi Chicago, Spojené státy americké a hlavními městy světa.

Země/Města Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-15:00
Sydney, Austrálie je o 15 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Brazílie (São Paulo)-2:00
São Paulo, Brazílie je o 2 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Čína (Šanghaj)-13:00
Šanghaj, Čína je o 13 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Egypt (Káhira)-8:00
Káhira, Egypt je o 8 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Francie (Paříž)-7:00
Paříž, Francie je o 7 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Hongkong-13:00
Hongkong je o 13 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Itálie (Řím)-7:00
Řím, Itálie je o 7 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Japonsko (Tokio)-14:00
Tokio, Japonsko je o 14 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Jihoafrická republika (Johannesburg)-7:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 7 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Kanada (Toronto)-1:00
Toronto, Kanada je o 1 hodina před Chicago, Spojené státy americké
Německo (Berlín)-7:00
Berlín, Německo je o 7 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Nigérie (Lagos)-6:00
Lagos, Nigérie je o 6 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Polsko (Varšava)-7:00
Varšava, Polsko je o 7 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Rusko (Moskva)-8:00
Moskva, Rusko je o 8 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Singapur-13:00
Singapur je o 13 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Španělsko (Madrid)-7:00
Madrid, Španělsko je o 7 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Švýcarsko (Zürich)-7:00
Zürich, Švýcarsko je o 7 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Spojené království (Londýn)-6:00
Londýn, Spojené království je o 6 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Spojené státy americké (Los Angeles)+2:00
Chicago, Spojené státy americké je o 2 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)-1:00
New York, Spojené státy americké je o 1 hodina před Chicago, Spojené státy americké
Turecko (Istanbul)-8:00
Istanbul, Turecko je o 8 hodiny před Chicago, Spojené státy americké