Aktuální čas v São Paulo, Brazílie

Kolik je hodin v São Paulo, Brazílie?

Je v São Paulo, Brazílie

Přesný čas v
São Paulo, Brazílie

Letní čas

São Paulo, Brazílie v současné době nezavádí letní čas.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -19 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 139. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 227 dní do konce roku .

Tento měsíc má 31 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -03:00

Koordinovaný světový čas je o 3 hodiny před São Paulo, Brazílie.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro São Paulo, Brazílie je America/Sao_Paulo.

Časové pásmo

Časové pásmo pro São Paulo, Brazílie je BRT
(Brasília Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro São Paulo, Brazílie jsou 23.53° S, 46.62° W

Časový rozdíl mezi São Paulo, Brazílie a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-13:00
Sydney, Austrálie je o 13 hodiny před São Paulo, Brazílie
Čína (Šanghaj)-11:00
Šanghaj, Čína je o 11 hodiny před São Paulo, Brazílie
Egypt (Káhira)-6:00
Káhira, Egypt je o 6 hodiny před São Paulo, Brazílie
Francie (Paříž)-5:00
Paříž, Francie je o 5 hodiny před São Paulo, Brazílie
Hongkong-11:00
Hongkong je o 11 hodiny před São Paulo, Brazílie
Itálie (Řím)-5:00
Řím, Itálie je o 5 hodiny před São Paulo, Brazílie
Japonsko (Tokio)-12:00
Tokio, Japonsko je o 12 hodiny před São Paulo, Brazílie
Jihoafrická republika (Johannesburg)-5:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 5 hodiny před São Paulo, Brazílie
Kanada (Toronto)+1:00
São Paulo, Brazílie je o 1 hodina před Toronto, Kanada
Německo (Berlín)-5:00
Berlín, Německo je o 5 hodiny před São Paulo, Brazílie
Nigérie (Lagos)-4:00
Lagos, Nigérie je o 4 hodiny před São Paulo, Brazílie
Polsko (Varšava)-5:00
Varšava, Polsko je o 5 hodiny před São Paulo, Brazílie
Rusko (Moskva)-6:00
Moskva, Rusko je o 6 hodiny před São Paulo, Brazílie
Singapur-11:00
Singapur je o 11 hodiny před São Paulo, Brazílie
Španělsko (Madrid)-5:00
Madrid, Španělsko je o 5 hodiny před São Paulo, Brazílie
Švýcarsko (Zürich)-5:00
Zürich, Švýcarsko je o 5 hodiny před São Paulo, Brazílie
Spojené království (Londýn)-4:00
Londýn, Spojené království je o 4 hodiny před São Paulo, Brazílie
Spojené státy americké (Chicago)+2:00
São Paulo, Brazílie je o 2 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Spojené státy americké (Los Angeles)+4:00
São Paulo, Brazílie je o 4 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)+1:00
São Paulo, Brazílie je o 1 hodina před New York, Spojené státy americké
Turecko (Istanbul)-6:00
Istanbul, Turecko je o 6 hodiny před São Paulo, Brazílie