Aktuální čas v Noronha, Brazílie

Kolik je hodin v Noronha, Brazílie?

Je v Noronha, Brazílie

Přesný čas v
Noronha, Brazílie

Letní čas

Noronha, Brazílie v současné době nezavádí letní čas.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -23 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 165. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 201 dní do konce roku .

Tento měsíc má 30 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -02:00

Koordinovaný světový čas je o 2 hodiny před Noronha, Brazílie.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Noronha, Brazílie je America/Noronha.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Noronha, Brazílie je FNT
(Fernando de Noronha Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Noronha, Brazílie jsou 3.85° S, 32.42° W

Časový rozdíl mezi Noronha, Brazílie a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-12:00
Sydney, Austrálie je o 12 hodiny před Noronha, Brazílie
Brazílie (São Paulo)+1:00
Noronha, Brazílie je o 1 hodina před São Paulo, Brazílie
Čína (Šanghaj)-10:00
Šanghaj, Čína je o 10 hodiny před Noronha, Brazílie
Egypt (Káhira)-5:00
Káhira, Egypt je o 5 hodiny před Noronha, Brazílie
Francie (Paříž)-4:00
Paříž, Francie je o 4 hodiny před Noronha, Brazílie
Hongkong-10:00
Hongkong je o 10 hodiny před Noronha, Brazílie
Itálie (Řím)-4:00
Řím, Itálie je o 4 hodiny před Noronha, Brazílie
Japonsko (Tokio)-11:00
Tokio, Japonsko je o 11 hodiny před Noronha, Brazílie
Jihoafrická republika (Johannesburg)-4:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 4 hodiny před Noronha, Brazílie
Kanada (Toronto)+2:00
Noronha, Brazílie je o 2 hodiny před Toronto, Kanada
Německo (Berlín)-4:00
Berlín, Německo je o 4 hodiny před Noronha, Brazílie
Nigérie (Lagos)-3:00
Lagos, Nigérie je o 3 hodiny před Noronha, Brazílie
Polsko (Varšava)-4:00
Varšava, Polsko je o 4 hodiny před Noronha, Brazílie
Rusko (Moskva)-5:00
Moskva, Rusko je o 5 hodiny před Noronha, Brazílie
Singapur-10:00
Singapur je o 10 hodiny před Noronha, Brazílie
Španělsko (Madrid)-4:00
Madrid, Španělsko je o 4 hodiny před Noronha, Brazílie
Švýcarsko (Zürich)-4:00
Zürich, Švýcarsko je o 4 hodiny před Noronha, Brazílie
Spojené království (Londýn)-3:00
Londýn, Spojené království je o 3 hodiny před Noronha, Brazílie
Spojené státy americké (Chicago)+3:00
Noronha, Brazílie je o 3 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Spojené státy americké (Los Angeles)+5:00
Noronha, Brazílie je o 5 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)+2:00
Noronha, Brazílie je o 2 hodiny před New York, Spojené státy americké
Turecko (Istanbul)-5:00
Istanbul, Turecko je o 5 hodiny před Noronha, Brazílie