Aktuální čas v Los Angeles, Spojené státy americké

Chcete vědět, kolik je hodin v Los Angeles, Spojené státy americké nebo jinde ve světě? Níže uvedené hodiny ukazují místní čas a datum pro Los Angeles, Spojené státy americké. Pro zobrazení času a data jiné země nebo regionu vyberte požadované místo v rozevíracím seznamu.

Los Angeles, Spojené státy americké

Následující seznam poskytuje další časové informace pro Los Angeles, Spojené státy americké:

  • Letní čas: Los Angeles, Spojené státy americké v současné době zavádí letní čas. Letní čas začal v . Hodiny byly posunuty dopředu o 1 hodina. Letní čas skončí v . Hodiny budou posunuty zpět o 1 hodina.
  • Kalendářní týden: Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo . V roce je celkem 52 týdnů. Do konce roku zbývá 22 týdny.
  • Číslo dne: Dnes je , což je den 206. roku . Rok má celkem 366 dní. Zbývá ještě 160 dní do konce roku . Tento měsíc má 31 dní.
  • Odchylka UTC/GMT: Koordinovaný světový čas je o 7 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké.
  • Identifikátor IANA časové zóny: Identifikátor časové zóny IANA pro Los Angeles, Spojené státy americké je America/Los_Angeles.
  • Časové pásmo: Časové pásmo pro Los Angeles, Spojené státy americké je PDT (Pacific Daylight Time).
  • Čas východu slunce: Dnes vychází slunce v
  • Čas západu slunce: Dnes slunce zapadne v
  • Délka dne: Délka dne pro dnešek je .
  • Astronomický soumrak: Od do a od do
  • Nautický soumrak: Od do a od do
  • Občanský soumrak: Od do a od do

Tabulka níže ukazuje časové rozdíly mezi Los Angeles, Spojené státy americké a hlavními městy světa.

Země/Města Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-17:00
Sydney, Austrálie je o 17 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Brazílie (São Paulo)-4:00
São Paulo, Brazílie je o 4 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Čína (Šanghaj)-15:00
Šanghaj, Čína je o 15 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Egypt (Káhira)-10:00
Káhira, Egypt je o 10 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Francie (Paříž)-9:00
Paříž, Francie je o 9 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Hongkong-15:00
Hongkong je o 15 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Itálie (Řím)-9:00
Řím, Itálie je o 9 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Japonsko (Tokio)-16:00
Tokio, Japonsko je o 16 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Jihoafrická republika (Johannesburg)-9:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 9 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Kanada (Toronto)-3:00
Toronto, Kanada je o 3 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Německo (Berlín)-9:00
Berlín, Německo je o 9 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Nigérie (Lagos)-8:00
Lagos, Nigérie je o 8 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Polsko (Varšava)-9:00
Varšava, Polsko je o 9 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Rusko (Moskva)-10:00
Moskva, Rusko je o 10 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Singapur-15:00
Singapur je o 15 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Španělsko (Madrid)-9:00
Madrid, Španělsko je o 9 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Švýcarsko (Zürich)-9:00
Zürich, Švýcarsko je o 9 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené království (Londýn)-8:00
Londýn, Spojené království je o 8 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (Chicago)-2:00
Chicago, Spojené státy americké je o 2 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)-3:00
New York, Spojené státy americké je o 3 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Turecko (Istanbul)-10:00
Istanbul, Turecko je o 10 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké