Aktuální čas v Bermudy

Chcete vědět, kolik je hodin v Bermudy nebo jinde ve světě? Níže uvedené hodiny ukazují místní čas a datum pro Bermudy. Pro zobrazení času a data jiné země nebo regionu vyberte požadované místo v rozevíracím seznamu.

Bermudy

Následující seznam poskytuje další časové informace pro Bermudy:

  • Letní čas: Bermudy v současné době zavádí letní čas. Letní čas začal v . Hodiny byly posunuty dopředu o 1 hodina. Letní čas skončí v . Hodiny budou posunuty zpět o 1 hodina.
  • Kalendářní týden: Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo . V roce je celkem 52 týdnů. Do konce roku zbývá 28 týdny.
  • Číslo dne: Dnes je , což je den 168. roku . Rok má celkem 366 dní. Zbývá ještě 198 dní do konce roku . Tento měsíc má 30 dní.
  • Odchylka UTC/GMT: Koordinovaný světový čas je o 3 hodiny před Bermudy.
  • Identifikátor IANA časové zóny: Identifikátor časové zóny IANA pro Bermudy je Atlantic/Bermuda.
  • Časové pásmo: Časové pásmo pro Bermudy je ADT (Atlantic Daylight Time).
  • Čas východu slunce: Dnes vychází slunce v
  • Čas západu slunce: Dnes slunce zapadne v
  • Délka dne: Délka dne pro dnešek je .
  • Astronomický soumrak: Od do a od do
  • Nautický soumrak: Od do a od do
  • Občanský soumrak: Od do a od do

Tabulka níže ukazuje časové rozdíly mezi Bermudy a hlavními městy světa.

Země/Města Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-13:00
Sydney, Austrálie je o 13 hodiny před Bermudy
Brazílie (São Paulo)+0:00
Mezi Bermudy a São Paulo, Brazílie není žádný časový rozdíl.
Čína (Šanghaj)-11:00
Šanghaj, Čína je o 11 hodiny před Bermudy
Egypt (Káhira)-6:00
Káhira, Egypt je o 6 hodiny před Bermudy
Francie (Paříž)-5:00
Paříž, Francie je o 5 hodiny před Bermudy
Hongkong-11:00
Hongkong je o 11 hodiny před Bermudy
Itálie (Řím)-5:00
Řím, Itálie je o 5 hodiny před Bermudy
Japonsko (Tokio)-12:00
Tokio, Japonsko je o 12 hodiny před Bermudy
Jihoafrická republika (Johannesburg)-5:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 5 hodiny před Bermudy
Kanada (Toronto)+1:00
Bermudy je o 1 hodina před Toronto, Kanada
Německo (Berlín)-5:00
Berlín, Německo je o 5 hodiny před Bermudy
Nigérie (Lagos)-4:00
Lagos, Nigérie je o 4 hodiny před Bermudy
Polsko (Varšava)-5:00
Varšava, Polsko je o 5 hodiny před Bermudy
Rusko (Moskva)-6:00
Moskva, Rusko je o 6 hodiny před Bermudy
Singapur-11:00
Singapur je o 11 hodiny před Bermudy
Španělsko (Madrid)-5:00
Madrid, Španělsko je o 5 hodiny před Bermudy
Švýcarsko (Zürich)-5:00
Zürich, Švýcarsko je o 5 hodiny před Bermudy
Spojené království (Londýn)-4:00
Londýn, Spojené království je o 4 hodiny před Bermudy
Spojené státy americké (Chicago)+2:00
Bermudy je o 2 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Spojené státy americké (Los Angeles)+4:00
Bermudy je o 4 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)+1:00
Bermudy je o 1 hodina před New York, Spojené státy americké
Turecko (Istanbul)-6:00
Istanbul, Turecko je o 6 hodiny před Bermudy