Aktuální čas v Curacao, Curaçao

Kolik je hodin v Curacao, Curaçao?

Je v Curacao, Curaçao

Přesný čas v
Curacao, Curaçao

Letní čas

Curacao, Curaçao v současné době nezavádí letní čas.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -9 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 64. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 302 dní do konce roku .

Tento měsíc má 31 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -04:00

Koordinovaný světový čas je o 4 hodiny před Curacao, Curaçao.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Curacao, Curaçao je America/Curacao.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Curacao, Curaçao je AST
(Atlantic Standard Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Curacao, Curaçao jsou 12.18° N, 69.00° W

Časový rozdíl mezi Curacao, Curaçao a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-15:00
Sydney, Austrálie je o 15 hodiny před Curacao, Curaçao
Brazílie (São Paulo)-1:00
São Paulo, Brazílie je o 1 hodina před Curacao, Curaçao
Čína (Šanghaj)-12:00
Šanghaj, Čína je o 12 hodiny před Curacao, Curaçao
Egypt (Káhira)-6:00
Káhira, Egypt je o 6 hodiny před Curacao, Curaçao
Francie (Paříž)-5:00
Paříž, Francie je o 5 hodiny před Curacao, Curaçao
Hongkong-12:00
Hongkong je o 12 hodiny před Curacao, Curaçao
Itálie (Řím)-5:00
Řím, Itálie je o 5 hodiny před Curacao, Curaçao
Japonsko (Tokio)-13:00
Tokio, Japonsko je o 13 hodiny před Curacao, Curaçao
Jihoafrická republika (Johannesburg)-6:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 6 hodiny před Curacao, Curaçao
Kanada (Toronto)+1:00
Curacao, Curaçao je o 1 hodina před Toronto, Kanada
Německo (Berlín)-5:00
Berlín, Německo je o 5 hodiny před Curacao, Curaçao
Nigérie (Lagos)-5:00
Lagos, Nigérie je o 5 hodiny před Curacao, Curaçao
Polsko (Varšava)-5:00
Varšava, Polsko je o 5 hodiny před Curacao, Curaçao
Rusko (Moskva)-7:00
Moskva, Rusko je o 7 hodiny před Curacao, Curaçao
Singapur-12:00
Singapur je o 12 hodiny před Curacao, Curaçao
Španělsko (Madrid)-5:00
Madrid, Španělsko je o 5 hodiny před Curacao, Curaçao
Švýcarsko (Zürich)-5:00
Zürich, Švýcarsko je o 5 hodiny před Curacao, Curaçao
Spojené království (Londýn)-4:00
Londýn, Spojené království je o 4 hodiny před Curacao, Curaçao
Spojené státy americké (Chicago)+2:00
Curacao, Curaçao je o 2 hodiny před Chicago, Spojené státy americké
Spojené státy americké (Los Angeles)+4:00
Curacao, Curaçao je o 4 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)+1:00
Curacao, Curaçao je o 1 hodina před New York, Spojené státy americké
Turecko (Istanbul)-7:00
Istanbul, Turecko je o 7 hodiny před Curacao, Curaçao