Aktuální čas v Dominika

Kolik je hodin v Dominika?

Je v Dominika

Přesný čas v
Dominika

Letní čas

Dominika v současné době nezavádí letní čas.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -19 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 139. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 227 dní do konce roku .

Tento měsíc má 31 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -04:00

Koordinovaný světový čas je o 4 hodiny před Dominika.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Dominika je America/Dominica.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Dominika je AST
(Atlantic Standard Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Dominika jsou 15.30° N, 61.40° W

Časový rozdíl mezi Dominika a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-14:00
Sydney, Austrálie je o 14 hodiny před Dominika
Brazílie (São Paulo)-1:00
São Paulo, Brazílie je o 1 hodina před Dominika
Čína (Šanghaj)-12:00
Šanghaj, Čína je o 12 hodiny před Dominika
Egypt (Káhira)-7:00
Káhira, Egypt je o 7 hodiny před Dominika
Francie (Paříž)-6:00
Paříž, Francie je o 6 hodiny před Dominika
Hongkong-12:00
Hongkong je o 12 hodiny před Dominika
Itálie (Řím)-6:00
Řím, Itálie je o 6 hodiny před Dominika
Japonsko (Tokio)-13:00
Tokio, Japonsko je o 13 hodiny před Dominika
Jihoafrická republika (Johannesburg)-6:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 6 hodiny před Dominika
Kanada (Toronto)+0:00
Mezi Dominika a Toronto, Kanada není žádný časový rozdíl.
Německo (Berlín)-6:00
Berlín, Německo je o 6 hodiny před Dominika
Nigérie (Lagos)-5:00
Lagos, Nigérie je o 5 hodiny před Dominika
Polsko (Varšava)-6:00
Varšava, Polsko je o 6 hodiny před Dominika
Rusko (Moskva)-7:00
Moskva, Rusko je o 7 hodiny před Dominika
Singapur-12:00
Singapur je o 12 hodiny před Dominika
Španělsko (Madrid)-6:00
Madrid, Španělsko je o 6 hodiny před Dominika
Švýcarsko (Zürich)-6:00
Zürich, Švýcarsko je o 6 hodiny před Dominika
Spojené království (Londýn)-5:00
Londýn, Spojené království je o 5 hodiny před Dominika
Spojené státy americké (Chicago)+1:00
Dominika je o 1 hodina před Chicago, Spojené státy americké
Spojené státy americké (Los Angeles)+3:00
Dominika je o 3 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)+0:00
Mezi Dominika a New York, Spojené státy americké není žádný časový rozdíl.
Turecko (Istanbul)-7:00
Istanbul, Turecko je o 7 hodiny před Dominika