Aktuální čas v Guatemala

Chcete vědět, kolik je hodin v Guatemala nebo jinde ve světě? Níže uvedené hodiny ukazují místní čas a datum pro Guatemala. Pro zobrazení času a data jiné země nebo regionu vyberte požadované místo v rozevíracím seznamu.

Guatemala

Následující seznam poskytuje další časové informace pro Guatemala:

  • Letní čas: Guatemala v současné době nezavádí letní čas.
  • Kalendářní týden: Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo . V roce je celkem 52 týdnů. Do konce roku zbývá 22 týdny.
  • Číslo dne: Dnes je , což je den 206. roku . Rok má celkem 366 dní. Zbývá ještě 160 dní do konce roku . Tento měsíc má 31 dní.
  • Odchylka UTC/GMT: Koordinovaný světový čas je o 6 hodiny před Guatemala.
  • Identifikátor IANA časové zóny: Identifikátor časové zóny IANA pro Guatemala je America/Guatemala.
  • Časové pásmo: Časové pásmo pro Guatemala je CST (Central Standard Time).
  • Čas východu slunce: Dnes vychází slunce v
  • Čas západu slunce: Dnes slunce zapadne v
  • Délka dne: Délka dne pro dnešek je .
  • Astronomický soumrak: Od do a od do
  • Nautický soumrak: Od do a od do
  • Občanský soumrak: Od do a od do

Tabulka níže ukazuje časové rozdíly mezi Guatemala a hlavními městy světa.

Země/Města Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-16:00
Sydney, Austrálie je o 16 hodiny před Guatemala
Brazílie (São Paulo)-3:00
São Paulo, Brazílie je o 3 hodiny před Guatemala
Čína (Šanghaj)-14:00
Šanghaj, Čína je o 14 hodiny před Guatemala
Egypt (Káhira)-9:00
Káhira, Egypt je o 9 hodiny před Guatemala
Francie (Paříž)-8:00
Paříž, Francie je o 8 hodiny před Guatemala
Hongkong-14:00
Hongkong je o 14 hodiny před Guatemala
Itálie (Řím)-8:00
Řím, Itálie je o 8 hodiny před Guatemala
Japonsko (Tokio)-15:00
Tokio, Japonsko je o 15 hodiny před Guatemala
Jihoafrická republika (Johannesburg)-8:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 8 hodiny před Guatemala
Kanada (Toronto)-2:00
Toronto, Kanada je o 2 hodiny před Guatemala
Německo (Berlín)-8:00
Berlín, Německo je o 8 hodiny před Guatemala
Nigérie (Lagos)-7:00
Lagos, Nigérie je o 7 hodiny před Guatemala
Polsko (Varšava)-8:00
Varšava, Polsko je o 8 hodiny před Guatemala
Rusko (Moskva)-9:00
Moskva, Rusko je o 9 hodiny před Guatemala
Singapur-14:00
Singapur je o 14 hodiny před Guatemala
Španělsko (Madrid)-8:00
Madrid, Španělsko je o 8 hodiny před Guatemala
Švýcarsko (Zürich)-8:00
Zürich, Švýcarsko je o 8 hodiny před Guatemala
Spojené království (Londýn)-7:00
Londýn, Spojené království je o 7 hodiny před Guatemala
Spojené státy americké (Chicago)-1:00
Chicago, Spojené státy americké je o 1 hodina před Guatemala
Spojené státy americké (Los Angeles)+1:00
Guatemala je o 1 hodina před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)-2:00
New York, Spojené státy americké je o 2 hodiny před Guatemala
Turecko (Istanbul)-9:00
Istanbul, Turecko je o 9 hodiny před Guatemala