Aktuální čas v Managua, Nikaragua

Kolik je hodin v Managua, Nikaragua?

Je v Managua, Nikaragua

Přesný čas v
Managua, Nikaragua

Letní čas

Managua, Nikaragua v současné době nezavádí letní čas.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -16 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 115. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 251 dní do konce roku .

Tento měsíc má 30 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -06:00

Koordinovaný světový čas je o 6 hodiny před Managua, Nikaragua.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Managua, Nikaragua je America/Managua.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Managua, Nikaragua je CST
(Central Standard Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Managua, Nikaragua jsou 12.15° N, 86.28° W

Časový rozdíl mezi Managua, Nikaragua a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-16:00
Sydney, Austrálie je o 16 hodiny před Managua, Nikaragua
Brazílie (São Paulo)-3:00
São Paulo, Brazílie je o 3 hodiny před Managua, Nikaragua
Čína (Šanghaj)-14:00
Šanghaj, Čína je o 14 hodiny před Managua, Nikaragua
Egypt (Káhira)-8:00
Káhira, Egypt je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Francie (Paříž)-8:00
Paříž, Francie je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Hongkong-14:00
Hongkong je o 14 hodiny před Managua, Nikaragua
Itálie (Řím)-8:00
Řím, Itálie je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Japonsko (Tokio)-15:00
Tokio, Japonsko je o 15 hodiny před Managua, Nikaragua
Jihoafrická republika (Johannesburg)-8:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Kanada (Toronto)-2:00
Toronto, Kanada je o 2 hodiny před Managua, Nikaragua
Německo (Berlín)-8:00
Berlín, Německo je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Nigérie (Lagos)-7:00
Lagos, Nigérie je o 7 hodiny před Managua, Nikaragua
Polsko (Varšava)-8:00
Varšava, Polsko je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Rusko (Moskva)-9:00
Moskva, Rusko je o 9 hodiny před Managua, Nikaragua
Singapur-14:00
Singapur je o 14 hodiny před Managua, Nikaragua
Španělsko (Madrid)-8:00
Madrid, Španělsko je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Švýcarsko (Zürich)-8:00
Zürich, Švýcarsko je o 8 hodiny před Managua, Nikaragua
Spojené království (Londýn)-7:00
Londýn, Spojené království je o 7 hodiny před Managua, Nikaragua
Spojené státy americké (Chicago)-1:00
Chicago, Spojené státy americké je o 1 hodina před Managua, Nikaragua
Spojené státy americké (Los Angeles)+1:00
Managua, Nikaragua je o 1 hodina před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)-2:00
New York, Spojené státy americké je o 2 hodiny před Managua, Nikaragua
Turecko (Istanbul)-9:00
Istanbul, Turecko je o 9 hodiny před Managua, Nikaragua