Aktuální čas v Edmonton, Kanada

Kolik je hodin v Edmonton, Kanada?

Je v Edmonton, Kanada

Přesný čas v
Edmonton, Kanada

Letní čas

Edmonton, Kanada v současné době zavádí letní čas.

Letní čas začal v . Hodiny byly posunuty dopředu o 1 hodina.

Letní čas skončí v . Hodiny budou posunuty zpět o 1 hodina.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -23 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 165. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 201 dní do konce roku .

Tento měsíc má 30 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -06:00

Koordinovaný světový čas je o 6 hodiny před Edmonton, Kanada.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Edmonton, Kanada je America/Edmonton.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Edmonton, Kanada je MDT
(Mountain Daylight Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Edmonton, Kanada jsou 53.55° N, 113.47° W

Časový rozdíl mezi Edmonton, Kanada a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-16:00
Sydney, Austrálie je o 16 hodiny před Edmonton, Kanada
Brazílie (São Paulo)-3:00
São Paulo, Brazílie je o 3 hodiny před Edmonton, Kanada
Čína (Šanghaj)-14:00
Šanghaj, Čína je o 14 hodiny před Edmonton, Kanada
Egypt (Káhira)-9:00
Káhira, Egypt je o 9 hodiny před Edmonton, Kanada
Francie (Paříž)-8:00
Paříž, Francie je o 8 hodiny před Edmonton, Kanada
Hongkong-14:00
Hongkong je o 14 hodiny před Edmonton, Kanada
Itálie (Řím)-8:00
Řím, Itálie je o 8 hodiny před Edmonton, Kanada
Japonsko (Tokio)-15:00
Tokio, Japonsko je o 15 hodiny před Edmonton, Kanada
Jihoafrická republika (Johannesburg)-8:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 8 hodiny před Edmonton, Kanada
Kanada (Toronto)-2:00
Toronto, Kanada je o 2 hodiny před Edmonton, Kanada
Německo (Berlín)-8:00
Berlín, Německo je o 8 hodiny před Edmonton, Kanada
Nigérie (Lagos)-7:00
Lagos, Nigérie je o 7 hodiny před Edmonton, Kanada
Polsko (Varšava)-8:00
Varšava, Polsko je o 8 hodiny před Edmonton, Kanada
Rusko (Moskva)-9:00
Moskva, Rusko je o 9 hodiny před Edmonton, Kanada
Singapur-14:00
Singapur je o 14 hodiny před Edmonton, Kanada
Španělsko (Madrid)-8:00
Madrid, Španělsko je o 8 hodiny před Edmonton, Kanada
Švýcarsko (Zürich)-8:00
Zürich, Švýcarsko je o 8 hodiny před Edmonton, Kanada
Spojené království (Londýn)-7:00
Londýn, Spojené království je o 7 hodiny před Edmonton, Kanada
Spojené státy americké (Chicago)-1:00
Chicago, Spojené státy americké je o 1 hodina před Edmonton, Kanada
Spojené státy americké (Los Angeles)+1:00
Edmonton, Kanada je o 1 hodina před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)-2:00
New York, Spojené státy americké je o 2 hodiny před Edmonton, Kanada
Turecko (Istanbul)-9:00
Istanbul, Turecko je o 9 hodiny před Edmonton, Kanada