Aktuální čas v Inuvik, Kanada

Kolik je hodin v Inuvik, Kanada?

Je v Inuvik, Kanada

Přesný čas v
Inuvik, Kanada

Letní čas

Inuvik, Kanada v současné době nezavádí letní čas.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -9 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 64. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 302 dní do konce roku .

Tento měsíc má 31 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -07:00

Koordinovaný světový čas je o 7 hodiny před Inuvik, Kanada.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Inuvik, Kanada je America/Inuvik.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Inuvik, Kanada je MST
(Mountain Standard Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Inuvik, Kanada jsou 68.35° N, 133.72° W

Časový rozdíl mezi Inuvik, Kanada a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-18:00
Sydney, Austrálie je o 18 hodiny před Inuvik, Kanada
Brazílie (São Paulo)-4:00
São Paulo, Brazílie je o 4 hodiny před Inuvik, Kanada
Čína (Šanghaj)-15:00
Šanghaj, Čína je o 15 hodiny před Inuvik, Kanada
Egypt (Káhira)-9:00
Káhira, Egypt je o 9 hodiny před Inuvik, Kanada
Francie (Paříž)-8:00
Paříž, Francie je o 8 hodiny před Inuvik, Kanada
Hongkong-15:00
Hongkong je o 15 hodiny před Inuvik, Kanada
Itálie (Řím)-8:00
Řím, Itálie je o 8 hodiny před Inuvik, Kanada
Japonsko (Tokio)-16:00
Tokio, Japonsko je o 16 hodiny před Inuvik, Kanada
Jihoafrická republika (Johannesburg)-9:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 9 hodiny před Inuvik, Kanada
Kanada (Toronto)-2:00
Toronto, Kanada je o 2 hodiny před Inuvik, Kanada
Německo (Berlín)-8:00
Berlín, Německo je o 8 hodiny před Inuvik, Kanada
Nigérie (Lagos)-8:00
Lagos, Nigérie je o 8 hodiny před Inuvik, Kanada
Polsko (Varšava)-8:00
Varšava, Polsko je o 8 hodiny před Inuvik, Kanada
Rusko (Moskva)-10:00
Moskva, Rusko je o 10 hodiny před Inuvik, Kanada
Singapur-15:00
Singapur je o 15 hodiny před Inuvik, Kanada
Španělsko (Madrid)-8:00
Madrid, Španělsko je o 8 hodiny před Inuvik, Kanada
Švýcarsko (Zürich)-8:00
Zürich, Švýcarsko je o 8 hodiny před Inuvik, Kanada
Spojené království (Londýn)-7:00
Londýn, Spojené království je o 7 hodiny před Inuvik, Kanada
Spojené státy americké (Chicago)-1:00
Chicago, Spojené státy americké je o 1 hodina před Inuvik, Kanada
Spojené státy americké (Los Angeles)+1:00
Inuvik, Kanada je o 1 hodina před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)-2:00
New York, Spojené státy americké je o 2 hodiny před Inuvik, Kanada
Turecko (Istanbul)-10:00
Istanbul, Turecko je o 10 hodiny před Inuvik, Kanada