Aktuální čas v Ojinaga, Mexiko

Kolik je hodin v Ojinaga, Mexiko?

Je v Ojinaga, Mexiko

Přesný čas v
Ojinaga, Mexiko

Letní čas

Ojinaga, Mexiko v současné době zavádí letní čas.

Letní čas začal v . Hodiny byly posunuty dopředu o 1 hodina.

Letní čas skončí v . Hodiny budou posunuty zpět o 1 hodina.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -23 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 165. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 201 dní do konce roku .

Tento měsíc má 30 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -05:00

Koordinovaný světový čas je o 5 hodiny před Ojinaga, Mexiko.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Ojinaga, Mexiko je America/Ojinaga.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Ojinaga, Mexiko je CDT
(Central Daylight Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Ojinaga, Mexiko jsou 29.57° N, 104.42° W

Časový rozdíl mezi Ojinaga, Mexiko a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-15:00
Sydney, Austrálie je o 15 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Brazílie (São Paulo)-2:00
São Paulo, Brazílie je o 2 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Čína (Šanghaj)-13:00
Šanghaj, Čína je o 13 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Egypt (Káhira)-8:00
Káhira, Egypt je o 8 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Francie (Paříž)-7:00
Paříž, Francie je o 7 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Hongkong-13:00
Hongkong je o 13 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Itálie (Řím)-7:00
Řím, Itálie je o 7 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Japonsko (Tokio)-14:00
Tokio, Japonsko je o 14 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Jihoafrická republika (Johannesburg)-7:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 7 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Kanada (Toronto)-1:00
Toronto, Kanada je o 1 hodina před Ojinaga, Mexiko
Německo (Berlín)-7:00
Berlín, Německo je o 7 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Nigérie (Lagos)-6:00
Lagos, Nigérie je o 6 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Polsko (Varšava)-7:00
Varšava, Polsko je o 7 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Rusko (Moskva)-8:00
Moskva, Rusko je o 8 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Singapur-13:00
Singapur je o 13 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Španělsko (Madrid)-7:00
Madrid, Španělsko je o 7 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Švýcarsko (Zürich)-7:00
Zürich, Švýcarsko je o 7 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Spojené království (Londýn)-6:00
Londýn, Spojené království je o 6 hodiny před Ojinaga, Mexiko
Spojené státy americké (Chicago)+0:00
Mezi Ojinaga, Mexiko a Chicago, Spojené státy americké není žádný časový rozdíl.
Spojené státy americké (Los Angeles)+2:00
Ojinaga, Mexiko je o 2 hodiny před Los Angeles, Spojené státy americké
Spojené státy americké (New York)-1:00
New York, Spojené státy americké je o 1 hodina před Ojinaga, Mexiko
Turecko (Istanbul)-8:00
Istanbul, Turecko je o 8 hodiny před Ojinaga, Mexiko