Aktuální čas v Tijuana, Mexiko

Kolik je hodin v Tijuana, Mexiko?

Je v Tijuana, Mexiko

Přesný čas v
Tijuana, Mexiko

Letní čas

Tijuana, Mexiko v současné době zavádí letní čas.

Letní čas začal v . Hodiny byly posunuty dopředu o 1 hodina.

Letní čas skončí v . Hodiny budou posunuty zpět o 1 hodina.

Kalendářní týden

Kalendářní týden pro dnešní , je týden číslo .

V roce je celkem 01 týdnů.

Do konce roku zbývá -23 týden.

Číslo dne

Dnes je , což je den 165. roku .

Rok má celkem 366 dní.

Zbývá ještě 201 dní do konce roku .

Tento měsíc má 30 dní.

Odchylka UTC/GMT

UTC/GMT -07:00

Koordinovaný světový čas je o 7 hodiny před Tijuana, Mexiko.

GMT = Greenwichský střední čas

Identifikátor IANA časové zóny

Identifikátor časové zóny IANA pro Tijuana, Mexiko je America/Tijuana.

Časové pásmo

Časové pásmo pro Tijuana, Mexiko je PDT
(Pacific Daylight Time).

Čas východu slunce

Dnes vychází slunce v

Čas západu slunce

Dnes slunce zapadne v

Délka dne

Délka dne pro dnešek je .

Astronomický soumrak

-
-

Nautický soumrak

-
-

Občanský soumrak

-
-

Souřadnice zeměpisné šířky a délky

Souřadnice zeměpisné šířky a délky pro Tijuana, Mexiko jsou 32.53° N, 117.02° W

Časový rozdíl mezi Tijuana, Mexiko a ostatními zeměmi světa

Země Časový rozdíl
Austrálie (Sydney)-17:00
Sydney, Austrálie je o 17 hodiny před Tijuana, Mexiko
Brazílie (São Paulo)-4:00
São Paulo, Brazílie je o 4 hodiny před Tijuana, Mexiko
Čína (Šanghaj)-15:00
Šanghaj, Čína je o 15 hodiny před Tijuana, Mexiko
Egypt (Káhira)-10:00
Káhira, Egypt je o 10 hodiny před Tijuana, Mexiko
Francie (Paříž)-9:00
Paříž, Francie je o 9 hodiny před Tijuana, Mexiko
Hongkong-15:00
Hongkong je o 15 hodiny před Tijuana, Mexiko
Itálie (Řím)-9:00
Řím, Itálie je o 9 hodiny před Tijuana, Mexiko
Japonsko (Tokio)-16:00
Tokio, Japonsko je o 16 hodiny před Tijuana, Mexiko
Jihoafrická republika (Johannesburg)-9:00
Johannesburg, Jihoafrická republika je o 9 hodiny před Tijuana, Mexiko
Kanada (Toronto)-3:00
Toronto, Kanada je o 3 hodiny před Tijuana, Mexiko
Německo (Berlín)-9:00
Berlín, Německo je o 9 hodiny před Tijuana, Mexiko
Nigérie (Lagos)-8:00
Lagos, Nigérie je o 8 hodiny před Tijuana, Mexiko
Polsko (Varšava)-9:00
Varšava, Polsko je o 9 hodiny před Tijuana, Mexiko
Rusko (Moskva)-10:00
Moskva, Rusko je o 10 hodiny před Tijuana, Mexiko
Singapur-15:00
Singapur je o 15 hodiny před Tijuana, Mexiko
Španělsko (Madrid)-9:00
Madrid, Španělsko je o 9 hodiny před Tijuana, Mexiko
Švýcarsko (Zürich)-9:00
Zürich, Švýcarsko je o 9 hodiny před Tijuana, Mexiko
Spojené království (Londýn)-8:00
Londýn, Spojené království je o 8 hodiny před Tijuana, Mexiko
Spojené státy americké (Chicago)-2:00
Chicago, Spojené státy americké je o 2 hodiny před Tijuana, Mexiko
Spojené státy americké (Los Angeles)+0:00
Mezi Tijuana, Mexiko a Los Angeles, Spojené státy americké není žádný časový rozdíl.
Spojené státy americké (New York)-3:00
New York, Spojené státy americké je o 3 hodiny před Tijuana, Mexiko
Turecko (Istanbul)-10:00
Istanbul, Turecko je o 10 hodiny před Tijuana, Mexiko